Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

 

Szabadidős program Miskolcon

2013.02.23

Miskolc városában is nagy figyelmet fordítanak az emberek az egészséges életmódra, testépítésre. Ennek gyakorlására remek alkalom kínálkozik február 23-án, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel a GENERALI sportarénában.

 

Sokan ismerik a létesítményt. A Népkert területén helyezkedik el, a Görgey út 19 szám alatt.

 

Második alkalommal kerül sor Miskolcon a Tesco Fittaréna néven megismert program megrendezésére.

 

10 órától, 45 percen át, Béres Alexandra tartja meg bemutatóját. Az Ő kategóriája, illetve tevékenységének szakága, a súlykontroll gimnasztika.

 

Ezt követően 11 órai kezdettel Tatarek Rezső tornász bemutatóját láthatja a közönség, és annak jelentős része együtt végezheti vele a gyakorlatokat, ahogyan erre valamennyi edző bemutatója során lehetőség nyílik.

 

Maximum 600 fő belépése engedélyezett a létesítménybe.

 

Délben kezdi meg 45 perces programját Katus Attila, aki a televízióból is közismert személyiség. BEST Body néven ismeri a sportos életmódot kedvelők közössége, testgyakorló munkájának alapelemeit.

 

Bő egy órás szünet után, 14 órakor folytatódik a program. Ekkor, egy szintén ismert és közkedvelt hölgy, Rubint Réka kápráztatja el a vendégeket tornász művészetével.

 

Végül, de nem utolsó sorban, 15 órától háromnegyed négyig Czanik Balázs szórakoztatja a megjelenteket az aerobic-nak talán picit kevésbé ismert fajtájával.

 

Jegyeket elővételben 2.000.-Ft-os áron lehet váltani. Az előadás előtt közvetlenül, 2.500.-Ft-ra emelkedik az ár. Diákok részére 1.500.-Ft-ba kerül egy belépő, míg a hat éven aluli gyerekek részére a belépés ingyenes.

 

A közel hat órás időtartamot magában foglaló sportrendezvény nagyon kellemes kikapcsolódást és egészséges testedzést ígér minden helyi és távolabbról érkező látogató számára.

 

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, valóságtartalmukért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért kérjük, keresse a szervezőket!


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió