HUEN
Szabadidős program Miskolcon
2013.02.23

Miskolc városában is nagy figyelmet fordítanak az emberek az egészséges életmódra, testépítésre. Ennek gyakorlására remek alkalom kínálkozik február 23-án, szombaton délelőtt 10 órai kezdettel a GENERALI sportarénában.

 

Sokan ismerik a létesítményt. A Népkert területén helyezkedik el, a Görgey út 19 szám alatt.

 

Második alkalommal kerül sor Miskolcon a Tesco Fittaréna néven megismert program megrendezésére.

 

10 órától, 45 percen át, Béres Alexandra tartja meg bemutatóját. Az Ő kategóriája, illetve tevékenységének szakága, a súlykontroll gimnasztika.

 

Ezt követően 11 órai kezdettel Tatarek Rezső tornász bemutatóját láthatja a közönség, és annak jelentős része együtt végezheti vele a gyakorlatokat, ahogyan erre valamennyi edző bemutatója során lehetőség nyílik.

 

Maximum 600 fő belépése engedélyezett a létesítménybe.

 

Délben kezdi meg 45 perces programját Katus Attila, aki a televízióból is közismert személyiség. BEST Body néven ismeri a sportos életmódot kedvelők közössége, testgyakorló munkájának alapelemeit.

 

Bő egy órás szünet után, 14 órakor folytatódik a program. Ekkor, egy szintén ismert és közkedvelt hölgy, Rubint Réka kápráztatja el a vendégeket tornász művészetével.

 

Végül, de nem utolsó sorban, 15 órától háromnegyed négyig Czanik Balázs szórakoztatja a megjelenteket az aerobic-nak talán picit kevésbé ismert fajtájával.

 

Jegyeket elővételben 2.000.-Ft-os áron lehet váltani. Az előadás előtt közvetlenül, 2.500.-Ft-ra emelkedik az ár. Diákok részére 1.500.-Ft-ba kerül egy belépő, míg a hat éven aluli gyerekek részére a belépés ingyenes.

 

A közel hat órás időtartamot magában foglaló sportrendezvény nagyon kellemes kikapcsolódást és egészséges testedzést ígér minden helyi és távolabbról érkező látogató számára.

 

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, valóságtartalmukért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért kérjük, keresse a szervezőket!