Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

 

S.Ö.R.

2013.03.21. 19:00

Színházi előadás a Rákóczi utca 5 szám alatt, a Művészetek Házában. Az esemény időpontja: március 21, este hét óra.

 

Furcsa, rövidített cím fémjelzi a műsor átfogó tatalmát és előadási formáját. Borgesson -Long-Singer, azaz S.Ö.R, Shakespeare Összes Röviden. Ez a címszó egészen pontosan azt takarja, hogy három kiváló előadóművész, a neves drámaíró valamennyi művéből ad egy kis ízelítőt, ám nem a hagyományos, hanem humoros formában.

 

Nagyon sokan kedvelik Shakespeare darabjait, és többen sajnálják, hogy nincs elég idejük ahhoz, hogy valamennyit meg is tudják nézni. Most itt az alkalom, hogy ízelítőt kapjanak belőlük hiánytalanul, ha nem is a már megszokott drámai légkörben.

 

Shakespeare vígjátékokat is írt, ám ezek kisugárzása meglehetősen távol áll Kálid Artúr, Kálloy Molnár Péter és Gáspár András előadási műfajától.

 

Mindhárom művészt jól ismeri a hazai közönség. Kálid Artúrt inkább szinkron szerepeiről, de Kálloy Molnár Pétert a „Beugró" című tévésorozatból ismerjük elsősorban. Ez az előadás rendszeresen látható a televízióban. Továbbá néhány ismertebb filmben láthattuk. Gáspár András talán nem annyira ismert színész, de szakmájának elismert egyénisége.

 

A darabot Kálloy Molnár Péter fordította. Ez a színházi előadás elnyerte 1994-ben az „évad legnépszerűbb darabja" címet.

 

Kissé provokatív, fricskázó, de mindenképpen nevettető és megragadó, szórakoztató műsornak ígérkezik ez a péntek esti produkció.

 

Mindezek ellenére, vagy inkább éppen ezért, a Shakespeare iránti tisztelet megmutatkozik az előadás teljes tartama alatt.

 

Három derűs, és túlzás nélkül, vagány fickóknak nevezhető művész garanciát jelent a sikerre.

 

Jegyeket 2.400.-Ft-os áron vásárolhatnak a nézők.

 

Jó szórakozást mindazoknak, akik ezt a péntek estét, ebben a szórakoztató közegben kívánják eltölteni.


Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, valóságtartalmukért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért kérjük, keresse a szervezőket!

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió