Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

ByeAlex koncert Miskolcon

2019.10.12. 19:50:06

Október 12-én, szombaton este hét órakor ByeAlex lép fel Miskolcon a Művészetek Házában. Az énekes dalszerzőt hét éve ismeri a közönség, az alternatív rock művelőjeként. Ezen az estén elhangzanak majd a kedvelt, népszerű, közismert dalai.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Hadházi Est

2013.04.19.

Miskolc városában év elejétől egyre gyakrabban rendeznek kulturális előadásokat, vásárokat és humoros jellegű szórakoztató programokat.

 

Április 19-én este 7 órai kezdettel ismét a humoré lesz a főszerep Miskolc belvárosában, a sokak által jól ismert ITC székház konferencia termében, Made in hungeráj címszó alatt.

 

Az est első számú fellépője Hadházi László lesz, mivel tulajdonképpen az ő előadóestje lesz ez. Keveseknek kell bemutatni a kiváló humoristát, aki 1987-ben kezdte meg a pályafutását.

 

1996-tól 2000-ig a HBO csatorna „Mennyi 30?" című műsorának volt a szerzője és vezető előadója. A színpadon sok jeles humorista szórakoztatta a közönséget abban az időszakban, Köztük Fábry Sándor is.

 

Hadházi László a Stand up különleges műfajának érdekes egyénisége és magas szintű művelője. Nagyon népszerű előadó, sok más műsorban is sikereket könyvelhet el.

 

A péntek esti előadás a Dumaszínház társulatának közreműködésével lesz megtekinthető.

Hadházi László mellett Aradi Tibor is fellép majd, valamint Bruty is szórakoztatja a közönséget.

 

A székház konferencia terme kiváló helyszínt biztosít a műsorhoz. Tágas, viszonylag nagy befogadóképességgel rendelkező nézőtere jól kialakított akusztikai adottságai garanciát jelentenek a sikerhez.

 

A stand up műfaja az évek során szinte szemmel láthatóan egyre népszerűbb lett. A Dumaszínház előadói pedig gondoskodnak majd arról, hogy ez meg is őrizze jelenlegi hatásfokát.

 

Jegyeket 2.500.- Ft-os áron lehet váltani.

 

Jó szórakozást kívánunk! Tapolca Fogadó - Panzió és étterem Miskolcon.

 

 

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, valóságtartalmukért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért kérjük, keresse a szervezőket!


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió