Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Neoton Sztárjai Miskolcon

2013.05.24.

Miskolcon több népszerű előadó fellépésén tapsolhatott a közönség az elmúlt időszakban. Május 24-én este nyolc órai kezdettel egy ismert, és méltán népszerű énekes látogat Borsod megye központjába.

 

A Neoton sztárjainak csapatában Csepregi Éva lép fel, akit szinte mindenki ismer hazánkban. A Neoton Familia énekeseként számtalan szórakoztató dalt hallhattunk művészi előadásában. Több dallam, hosszú idő elteltével is szinte a fülünkben van, és gyakran dúdolgatni kezdjük magunkban egyes részeit, ha felcsendül a rádióban.

 

Ez alkalommal Csepregi Éva mellett, Lukács Andi és Laci, Baracs János és a többiek alkotják a csapatot, mely szórakoztatni fogja a rajongókat ezen a péntek estén.

 

A Generali Sportaréna lesz a helyszíne ennek a zenei műsornak. A Sportcsarnok néhány éve lett felújítva, és elrendezése alkalmas a koncertek megrendezésére.

 

Csepregi Évát elkísérik az Óbudai Danubius Zenekar tagjai is.

 

A belépődíjak egységesen 3.900.- Ft-ba kerülnek.

 

Jó szórakozást kívánunk! Tapolca Panzió Miskolc

 

 

Az itt közölt információk tájékoztató jellegűek, valóságtartalmukért felelősséget nem vállalunk. Pontos és biztos információkért kérjük, keresse a szervezőket!


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió