Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

 

Lecsófesztivál 2013

2013.07.18. 00:28:08

Miskolcon nyáron sem szenvednek hiányt rendezvényekben a szórakozni vágyó emberek. A jól ismert Majális Park szolgál helyszínül a Miskolci Lecsó és Pecsenyefesztiválnak, mely harmadik alkalommal kerül megrendezésre Augusztus 3-án.

 

Ez a szombati nap több érdekes eseményt tartogat azok számára, akik ezt a szórakozást választják.

 

A korábbiakkal ellentétben, az idén nem csak lecsófőző verseny lesz, hanem kiegészül pecsenyesütő vetélkedővel is, a Gasztronómiai Szövetség szervezésében. Ez ma már országos szintű főzőversenynek számít.

 

Ezen felül, a húsz év alatti fiatalok külön ifjúsági versenyt vívhatnak.

 

A pecsenyesütésnél a résztvevőknek roston és tárcsán sült étel elkészítésében egyaránt meg kell küzdeniük az AVE vándorkupáért, melyet a jövőben egy éven át birtokolhat a győztes.

 

Külön kikötés, hogy a sültekhez köretet is kell készíteni.

 

A verseny időtartama alatt szinte megszakítás nélkül gyerekprogramok és felnőtteknek való szórakozási lehetőségek várják a vendégeket. Közben a helyi és környékbeli kézművesek termékei, munkái lesznek megtekinthetőek és természetesen megvásárolhatóak. Színpadi előadások különleges kínálatából választhat a közönség, hagyva időt a jó ételek és italok elfogyasztására is. Láthatnak az érdeklődők vitorlás hajó kiállítást, hőlégballonokat és lesz kutya show is.

 

A Fesztivál elsődleges célja, hogy a támogatók, résztvevők, határon túli és magyar vendégek kikapcsolódjanak, szórakozzanak, kipihenve a mögöttük álló hét fáradalmait. A baráti beszélgetések, új ismeretségek kialakítása is fontos szempont.

 

A tavalyi éven megrendezett Lecsófesztivál több mint hétezer látogatót vonzott a Majális Parkba.

 

Jó szórakozást kívánunk!

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió