HUEN
Mulató est.
2014.01.21. 11:32:42

Miskolcon mindig van választék előadások és egyéb műsorok tekintetében. Ez alkalommal egy különösen érdekes eseményre látogathatnak el az operett és a cigánynóta kedvelői egyaránt.

 

„Mulat a magyar" jelmondat vezeti fel, Bangó Margit és a Hungaroperett, közös élőzenei koncertjét, január 31-én, 19 órai kezdési időponttal.

 

A helyszint a Művészetek Háza biztosítja. Aki nem lenne ismerős a megyeszékhelyen, megtalálja Miskolcon, a Rákóczi út 5. szám alatt.

 

Bangó Margitot aligha kell bemutatni bárkinek is. Évtizedek óta van a pályán a roma származású előadóművész. Kiváló hangja és jó fellépése népszerűvé tette a közönség előtt. Főleg cigánynótákat és népdalokat énekel.

 

A Hungaroperett társulatát neves előadóművészek alkotják az operett területén szerzett tapasztalatokkal és előadóművészi készséggel. Sokat kell bizonyítani, ahhoz, hogy valaki bekerüljön ebbe a közösségbe.

 

Ez a közös koncert minden bizonnyal a remek mulatság alkalma lesz, a zenei értékek élvezete mellett, mindazok számára, akik ezt a programot választják péntek estére.

 

Jegyeket 3.500.- Ft-os egységáron vásárolhatnak az érdeklődők.

 

Az érdeklődéssel várt mulatós koncertre nagyon jó szórakozást és kiváló estét kívánunk.

 

A fenti információk tájékoztató jellegűek. Pontos, és biztos információkért keresse a szervezőket!