Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Utazási Kiállítás Miskolc 2014

2014.03.13. 07:25:15

Miskolcon több érdekes esemény elé nézhetünk az idei évben is, a tavasz közeledtével. Ezek közül, most egy olyan rendezvényt ragadunk ki, ami sokakat érdekelhet.

 

„Menjünk világgá" jelmondat felvezetése alatt kerül megrendezésre Borsod-Abaúj-Zemplén-megye székhelyén a XXI. Utazási Kiállítás.

 

Az ITC székház Kereskedelmi Központjában megtekinthető kiállítás március 27-én, csütörtökön veszi kezdetét és egészen 29-én, szombatig fogadja a vendégeket. Huszonegyedik alkalommal kerül megrendezésre az Észak-Magyarországi régió egyik legnagyobb, idegenforgalmi rendezvénye.

 

A rendezvény belföldi díszvendége Abádszalók lesz, míg ugyanezt a funkciót külföldi meghívottként a Magas Tátra tölti be.

 

Az első napon, délelőtt tíz órakor lesz a megnyitó. Ezt követően, a második napon kulturális programok következnek 15 órai kezdettel. Fellép Takács Nikolas és lesz filmvetítés is, Abádszalóki Nyár címmel. A záró napon, szombaton, családi nap lesz gyermekműsorokkal. A programok már délelőtt tíz órakor elkezdődnek.

 

Az események ideje alatt, a székház előterében fotókiállítást tekinthetnek meg a látogatók, Miskolc régi képeslapokon címmel.

 

Az épület belső terében pedig, a galérián, Miskolci akvarellek lesznek kiállítva.

 

A Kiállítás teljes időtartamára díjmentes belépést biztosítanak a szervezők.

 

Nagyszerű hétvégét és kellemes szórakozást kíván a Tapolca Panzió!

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió