HUEN
Utazási Kiállítás Miskolc 2014
2014.03.13. 07:25:15

Miskolcon több érdekes esemény elé nézhetünk az idei évben is, a tavasz közeledtével. Ezek közül, most egy olyan rendezvényt ragadunk ki, ami sokakat érdekelhet.

 

„Menjünk világgá" jelmondat felvezetése alatt kerül megrendezésre Borsod-Abaúj-Zemplén-megye székhelyén a XXI. Utazási Kiállítás.

 

Az ITC székház Kereskedelmi Központjában megtekinthető kiállítás március 27-én, csütörtökön veszi kezdetét és egészen 29-én, szombatig fogadja a vendégeket. Huszonegyedik alkalommal kerül megrendezésre az Észak-Magyarországi régió egyik legnagyobb, idegenforgalmi rendezvénye.

 

A rendezvény belföldi díszvendége Abádszalók lesz, míg ugyanezt a funkciót külföldi meghívottként a Magas Tátra tölti be.

 

Az első napon, délelőtt tíz órakor lesz a megnyitó. Ezt követően, a második napon kulturális programok következnek 15 órai kezdettel. Fellép Takács Nikolas és lesz filmvetítés is, Abádszalóki Nyár címmel. A záró napon, szombaton, családi nap lesz gyermekműsorokkal. A programok már délelőtt tíz órakor elkezdődnek.

 

Az események ideje alatt, a székház előterében fotókiállítást tekinthetnek meg a látogatók, Miskolc régi képeslapokon címmel.

 

Az épület belső terében pedig, a galérián, Miskolci akvarellek lesznek kiállítva.

 

A Kiállítás teljes időtartamára díjmentes belépést biztosítanak a szervezők.

 

Nagyszerű hétvégét és kellemes szórakozást kíván a Tapolca Panzió!