HUEN
QUIMBY TEATRUM - Miskolc
2014.03.18. 13:04:43

Miskolcon megszokhatták már a zenekedvelők, hogy mindig van választék a különböző műfajokból. Ez alkalommal a QUIMBY TEATRUM társulata látogat el a megyeszékhelyre.

 

Előadásukat, március 28-án, pénteken este tartják meg a Művészetek Házában. A kezdési időpont 19 óra.

 

Az együttes 1991-ben alakult meg Dunaújvárosban. 2011-ig tizenkét albumot jelentettek meg.

Zenéjük az alternatív rock kategóriájába tartozik. Az elmúlt években különösen megkedvelte őket a közönség. Látogatásukat nagy érdeklődés fogadja.

 

Zenei estjükön érdekességnek számít, hogy a dalok között, humoros kis előadások illetve az együttes tagjai között lezajlott apró dialógusok fogják kitölteni az időt.

 

Szinte minden évadban valami újjal próbálkoznak és ez különösen változatossá teszi a zenéjüket. Kijelenthetjük, hogy valamennyi korosztálynak játszanak. Fellépéseiket színházi külsőben mutatják meg és ennek köszönhetően kiváltották az idősebb korosztály kiemelkedő elismerését, művészetük iránt.

 

Nagy tavaszi turnéjuk egyik állomása lesz Miskolc. A hazai fellépések mellett, külföldi előadásokat is terveznek.

 

Ezen az előadáson több finomabb hangvitelű, lírai dal kerül a repertoárba. Ezek nem az erős hangvitelű, többek által „ugrálós" koncertzenének nevezett, kategóriába sorolhatók és ez kiválóan alkalmazkodik a színházi légkörhöz. Ez a műfaj látványos, de ugyanakkor nehéz is.

 

A QUIMBY TEATRUM előadásához, felejthetetlen zenei élményeket és jó szórakozást kívánunk!