Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Majka és a 100 tagú cigányzenekar koncertje Miskolcon

2019.10.29. 20:04:45

November 9-én, szombaton érkezik Miskolcra Majka és a 100 Tagú Cigányzenekar, hogy megtartsák koncertjüket a Generali Arénában, este hét órai kezdettel. A rapper és a cigányzenekar együttes fellépése minden bizonnyal sikeres lesz majd ezen az őszi hétvégén.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Hooligans koncert Miskolcon

2019.11.02. 07:09:29

November 16-án, szombaton a Hooligans együttes érkezik Miskolcra és ad koncertet a Generali Sportarénában 18 órától. A Szerencsen 1996-ban alakult zenekar a legkedveltebb dalait adja elő ezen az estén. Vendégük lesz a TNT együttes és Kasza Tibi.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Borsodi Fonó Diósgyőrben

2014.06.20. 18:53:58

Miskolcon, a diósgyőri vár az idén is helyet ad a XVIII. Borsodi Fonó Folkfesztiválnak.

 

Július 4-én, pénteken kezdődik és egészen 6.-án, vasárnap estig tart a vidám összejövetel. A három nap alatt több fellépőt láthat a közönség. A vár előterében felállított nagyszínpadon váltják egymást az egyéni előadók és a zenekarok. Emellett kisebb együttesek a vendégek között is zenélnek.

 

Első helyen a folklór népi stílusa szerepel, de más kategóriákban is megtalálják szórakozásukat a muzsika rajongói.

 

A várkert bejárata után, a szabad területen árusok várják termékeikkel az érdeklődőket és találhatnak itt a gyerekek régies jellegű, egyszerűbb játékokat is.

 

Néhány lépcsőn lejuthatunk a várároknak nevezett, viszonylag tágas területre. Itt állítják majd fel a sátrakat, ahol pálinkaudvar, borkóstolási lehetőség várja a programok megtekintése közben megszomjazókat. A jó étvágyat serkentő italok után, több helyen lehet fogyasztani, házi jellegű ételeket, disznótoros készítményeket, valamint egyéb finomságokat és különböző csemegéket, édességet.

 

Kisállatokat is találhatnak itt a gyerekek, sőt ezek simogatására is van lehetőség.

 

A rendezvény elsődleges célja, hogy ez a hétvége, a népi hagyományok még szélesebb körű megismeréséről, műveléséről és népszerűsítéséről szóljon. Ebben, a zenei előadások nyújtják a legnagyobb segítséget.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió