Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

A Karthago együttes koncertje Miskolcon.

2020.01.22. 19:33:37

Február 7-én, pénteken érkezik Miskolcra a Karthago együttes, hogy megtartsa koncertjét 20 órai kezdettel az Ady Endre Művelődési Házban. A zenekar több, mint negyven éve van a pályán és ezen az estén közkedvelt, népszerű dalaikat játsszák majd.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Borsodi Művészeti Fesztivál

Június 21-én kezdődik a Borsodi Művészeti Fesztivál: az immár 11. alkalommal megszervezett rendezvénysorozat július 2-ig 14 település 22 helyszínén 41 programot kínál.

 

A fesztivál főszervezője a kazincbarcikai Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ, amely a térség önkormányzatai, művelődési intézményei, a Filharmónia Kelet-Magyarország Kht. és a támogatók közreműködésével rendezi meg a programsorozatot - közölték a 2008-ban Minősített Fesztivál rangot elnyerő esemény szervezői az MTI-t.

A helyszínek között lesznek templomok, kiállító- és színháztermek, kastélykertek, a kazincbarcikaiak kedvenc pihenőhelye, a Csónakázó-tó, a Lázbérci víztározó gátja, a dubicsányi Fignár Fesztivál Udvar és az Aggteleki Cseppkőbarlang. Idén először csatlakozott Kondó és Radostyán község.

 

Az idei fellépők közé tartozik a Csík Zenekar, a Cantemus Vegyeskar, a Lumen Christi Gospel Kórus, a Cimbaliband, Tokody Ilona, a Ladánybene 27, a 30Y, a Holdviola, a 100 Folk Celsius, a Miskolc Dixieland Band Malek Andreával, a Záhony Unplugged Projekt és St. Martin is. Lesz Neoton Sztárjai-koncert, Balázs Fecó a Korállal lép színpadra, műsort ad a Lart Pour Lart Társulat, a gyerek számára pedig az Alma zenekar és a Mandala Dalszínház nyújt szórakozást. A fesztivált ünnepélyes keretek között június 22-én a Duna Művészegyüttes műsora nyitja meg, a rendezvényt július 2-án a 25 éves Napoleon Boulevard koncertje zárja.

 

A fesztivál részeként az egyik helyi sörfőzde saját készítésű meggysörét Kazincbarcika hivatalos italává avatják. A programok helyszínére különbusszal is utazhat a közönség.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió