Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

 

Középkori Lovagi Játékok Diósgyőrben.

2014.08.07. 21:24:44

Miskolcon, a Diósgyőri Vár nagyon sok esemény kedvelt színhelye.

 

A középkor időszakába vezeti vissza a vendégeket a lovagi torna és hasonló előadások, melyek augusztus 16-án, szombaton kezdődnek és másnap érnek véget.

 

A régi kort felelevenítő jelmezek eredetisége már komolyan megragadja a nézők figyelmét. A küzdő felek bemutatják a harcászat tudományát, érzékeltetve az akkori kor jellegzetességeit, formáit, valamennyi figyelemre méltó külsőségét.

 

A vár legtöbb részében lesznek programok. A várfal külső területére néhány lépcsőn juthatnak le a vendégek. Itt kapna helyet az árusok, büfések, akik ételek és italok gazdag választékát kínálják a nézelődőknek. Több kézműves és egyéb termékeket árusító pavilon is a vásárlók rendelkezésére áll, vagy egy jó kis mustrára ad lehetőséget.

 

A kis színpadon több fellépő tartja majd meg előadását, de ezzel párhuzamosan a járkáló közönség között is zenélnek majd kisebb társulatok.

 

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió