HUEN
Zalatnay koncert Miskolcon.
2014.12.11. 13:35:22

Miskolcon is megkezdődik az ünnepek előtti műsorok, zenei előadások sora. December 12-én, pénteken Zalatnay Sarolta érkezik a megyeszékhelyre, hogy megtartsa jubileumi koncertjét.

 

Az énekesnő ötven éve van a pályán, ami elég ritka, ebben a művészeti ágban. Tizenhét éves sem volt, amikor feltűnt jó hangja és kiváló előadói képessége. Az 1966-os táncdalfesztiválon második helyezést ért el, de a következő évit már megnyerte, a „Nem várok holnapig" című dallal, az Omega együttes kíséretével.

 

A továbbiakban sikert sikerre halmozott, belföldi és külföldi viszonylatban egyaránt. Az egyik legnépszerűbb énekesként tartották számon. Több nagylemeze és számtalan kislemeze jelent meg. Dalainak száma elérte az ötszázat.

 

Biztosra vehető, hogy ez alkalommal is érdeklődő várakozás előzi meg dalestjét.

 

Miskolcon, az Ifjúsági Házban lép fel, este 19 óra 30 perces kezdettel. Fél órával előtte kapunyitás lesz. Elkíséri a Reflex együttes, mely szintén jubileumot ünnepel. Ők az idén negyven éve szerepelnek a nagyközönség előtt.

 

Jegyeket elővételben 1.100 Ft-os egységáron lehet váltani, míg az előadás előtt 1.500 Ft-ot kell fizetni a belépőkért.


A fenti információk csak tájékoztató jellegűek, így felelősséget nem vállalunk értük. Pontos, és biztos információk a szervezőknél érhetők el.