Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

A Dumaszínház előadása Miskolcon.

2019.07.28. 17:37:28

Augusztus 15-én, csütörtökön este nyolc órai kezdettel lépnek fel Miskolcon a Diósgyőri-Várban, a Lovagi tornák Terén Beliczai Balázs, Kiss Ádám és Kőhalmi Zoltán humoristák a Stand Up nagyágyúi, akik a televízióból is jól ismert művészek.

tovább...

---

 

Mobilmánia koncert Miskolcon

2015.02.26. 23:52:17

Február 28-.án, szombaton érkezik a megyeszékhelyre, a Mobilmánia együttes, több mint három hónapos turnéjuk egyik állomásaként, hogy megtartsák esti koncertjüket a "Helynekem" nevű szórakozóhelyen.

 

Közel négy évtizede múltra tekint vissza ez a rock zenekar. Az egykori P MOBIL együttessel kezdődött a társulat sikersorozata. A kezdetektől, szinte valamennyi korosztálynak játszottak, amint ezt népszerűségük is mutatja.

 

A három alapító tag: Kékesi László basszusgitárost, Zeffer András billentyűst és Donászy Tibor dobost. Valamennyien kiváló muzikális képességekkel rendelkező zenészek.

 

A fiatal tagok csatlakozása után jelentősen kibővült a társulat és napjainkban már az új, megszokott néven emlegeti őket a közönség. Több albumot adtak ki, sikereik önmagukért beszélnek.

 

Az örök tag, Vikidál Gyula is fog énekelni, valamint emlékeznek a néhány éve elhunyt Tunyogi Péterre is, aki szintén meghatározó tagja volt az együttesnek, hosszú időn át.

 

Legnépszerűbb dalaik taktusai a fülünkben vannak a mai napig is, mint a „Miskolc", Kétforintos Dal vagy a „Menj tovább" című sláger.

 

Természetesen, komoly várakozás előzi meg Miskolcon az együttes érkezését és szinte biztosak lehetünk a jó hangulatban.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió