HUEN
Mobilmánia koncert Miskolcon
2015.02.26. 23:52:17

Február 28-.án, szombaton érkezik a megyeszékhelyre, a Mobilmánia együttes, több mint három hónapos turnéjuk egyik állomásaként, hogy megtartsák esti koncertjüket a "Helynekem" nevű szórakozóhelyen.

 

Közel négy évtizede múltra tekint vissza ez a rock zenekar. Az egykori P MOBIL együttessel kezdődött a társulat sikersorozata. A kezdetektől, szinte valamennyi korosztálynak játszottak, amint ezt népszerűségük is mutatja.

 

A három alapító tag: Kékesi László basszusgitárost, Zeffer András billentyűst és Donászy Tibor dobost. Valamennyien kiváló muzikális képességekkel rendelkező zenészek.

 

A fiatal tagok csatlakozása után jelentősen kibővült a társulat és napjainkban már az új, megszokott néven emlegeti őket a közönség. Több albumot adtak ki, sikereik önmagukért beszélnek.

 

Az örök tag, Vikidál Gyula is fog énekelni, valamint emlékeznek a néhány éve elhunyt Tunyogi Péterre is, aki szintén meghatározó tagja volt az együttesnek, hosszú időn át.

 

Legnépszerűbb dalaik taktusai a fülünkben vannak a mai napig is, mint a „Miskolc", Kétforintos Dal vagy a „Menj tovább" című sláger.

 

Természetesen, komoly várakozás előzi meg Miskolcon az együttes érkezését és szinte biztosak lehetünk a jó hangulatban.