HUEN
Sofia Pirok előadás Miskolcon.
2015.05.04. 22:50:56

Miskolcon a művészeti előadások népszerűsége magas, ennek megfelelő igényekkel. Május 7-én, csütörtökön látogat ide a Sofia Pirok Grupo Flamenco társulata, hogy megtartsa műsorát.  A Művészetek Házának nagyterme biztosítja a helyszínt. Kezdési időpont este 7 óra.

 

A sevillai táncművészet világszerte híres és különlegesnek számít. Sofia nem spanyol származású táncművész, ezért még inkább különleges a flamenco egyedi koreográfiájának bemutatása részéről. Egyedi stílusa kiemeli művészetét. Különleges szemléletű előadásmódját az andalúz szaklapok is méltatták az elmúlt időszakban.

 

Suspiros, azaz Sóhajok. Ennek a kifejezésnek a jegyében tekinthetik meg a műsort, mindazok, akik kihasználják a lehetőséget, hogy hazánkban egy ilyen ritka produkciót láthatnak.

 

Az énekes és a gitáros sevillai származású, míg a hegedű és az ütőhangszerek dallama magyar művészeknek köszönhető.

 

A rendezés és a koreográfia Pirok Zsófia nevéhez fűződik.

 

A nagy érdeklődést, melyet kivált a csoport érkezése, minden bizonnyal meghálálják a művészek és ez a hétközi este maradandó élményekkel teszi gazdagabbá a vendégeket.

 

Jegyeket 2.500 Forintos egységáron lehet váltani.

 

A fenti információk tájékoztató jellegűek, melyekért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Biztos és részletes információk a szervezőknél.