Szállás Miskolcon a Barlangfürdő közelében. Étterem és panzió Miskolc üdülővárosában, Miskolctapolcán. 46/562-215
               

 

AKCIÓS AJÁNLATUNK

 

 

>> RÉSZLETEK <<

---

Megújult a strandfürdő Miskolc-Tapolcán

2015.06.17. 22:05:42

Ez év május 30.-án újra megnyílt a Miskolc-Tapolcán bő tíz éve bezárt szabadtéri strandfürdő, ahol elsősorban úszó és családi medence szolgálja a vendégek szórakozását.

tovább...

---

Akciós panzió Miskolc üdülőfalujában

2014.08.07. 21:09:58

Szállás Miskolctapolca egyik legkellemesebb részén. A barlangfürdő sétányi távolságban.

tovább...

---

Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon - ELMARAD

2020.03.23. 09:36:14

Március 7-én Koncz Zsuzsa koncert Miskolcon, a Művészetek Házában este hét órai kezdettel. A művésznő csaknem hatvan éve van a pályán. Ezen az estén a legszebb, népszerű dalait hallgathatja meg a közönség. - A JÁRVÁNY MIATT VALÓSZÍNŰLEG ELMARAD

tovább...

---

Barlangfürdő bemutató

2013.02.22. 16:53:32

Többnyelvű, online fényképes katalógus a miskolctapolcai barlangfürdőről.

tovább...

---

 

Reneszánsz Kavalkád Miskolcon a Diósgyőri Várban

2015.05.27. 15:52:16

Miskolcon, a Diósgyőri-vár nagyon sok érdekes, régi korokat idéző előadás helyszíne volt a közelmúltban.

 

Május 30-án ismét egy ilyen hangulatú eseményen vehetnek részt a vendégek. Ezen a szombati napon egy középkori különleges szokás adja a program alapját. Ebben az időszakban az uralkodók Diósgyőr várát ajándékozták a királynénak. Ez történt Mátyás Király esetében is: neje, Aragóniai Katalin egy reneszánsz várudvart rendezett itt be.

 

Diósgyőri várOlyan programokat láthatnak a látogatók a hónap utolsó előtti napján, melyekben a reneszánszé lesz a főszerep. A várárok területén a kort idéző formában egész napon át játszótér lesz, mely főleg a gyerekek nagy örömére szolgál majd.

 

A felső várudvarban zenés műsorokkal szórakoztatják a közönséget, korabeli ruhába öltözött muzsikusok, valamint komédiások előadásán derülhetnek a megjelentek. A reneszánsz kor jegyeinek bemutatása és a történelmi időszak hangulatának teljes értékű átadása komoly élményt ígér azoknak, akik kilátogatnak a várba erre az ünnepségre.

 

Egy különleges alkalom keretein belül sétát tehetnek a vállalkozó kedvűek a vár királyi szárnyaiban, mely érdekes élményt nyújthat.

 

Az egész nap folyamán biztosított lesz az étel és italellátás, valamint az árusok gondoskodnak az ilyenkor elmaradhatatlan ajándék és egyéb tárgyak megtekintési és vásárlási lehetőségéről.

 

A belépés 6 éves korig ingyenes. 14-éves korhatárig 1.400, fölötte pedig 1.700 Ft-ba kerül egy belépőjegy.

 


# Made By AvasWeb # | Mobil verzió